2007-05-18
N年前去过一次, 已不太记得好唔好食, 昨晚谂唔到去边到食, 它由于我未到, 叫老公揾, 佢就去了这间.去到见到有二人餐, 但老公已order了天妇罗定食, 所以我叫了银雪鱼定食. order了唔够1分钟面豉汤就来了, 心想其他东西应不会太耐, 但等呀等, 差不多半个钟, 我老公的set才来. 10分钟后我个set就来.当时都唔系好多人, 唔知点解都要等咁耐. 讲返味道, 其实唔太差, 天妇罗有3只虾, 味道好, 唔太油, 尤其是茄子, 食落口唔会成口油. 我个银雪鱼味道可以, 但第一次食到系由3小件鱼做成一碟, 好似卖净咁, 而且其中一件是有很多骨并"突"了出来, 卖相不讨好. 每个set要$98, 只有一碗饭, 汤及main dish, 我觉得唔抵食. 应该唔会再去.