餐厅: Route 83 (廣福道)
资讯:

2018-04-23 508 浏览
Route 83环境:👣(本来3)食物:😋态度:😊😊😊性价比:👍👍香煎鲷鱼配三色椒忌廉汁(饭/意粉/薯条):558oz纯牛肉烟肉汉堡配薯条:68冻饮:+3环境方面,店舖唔算大,二人至四人枱加埋十张左右啦,深色木系装修配沙滩仿藤桌椅。点解扣剩一分?因为友人同我讲返,一入去闻到既味,系冷气槽吹出黎既死老鼠味🐁🐭食物方面:鱼意粉:叫得三色椒,就要有好重椒味既准备,我接受到,只系汁5多,食5到忌廉味,d鱼似用海盐黑椒煎到over左咁,嚡嚡地。但我明白,煎得岩岩好系要技巧既。意粉就有少少香草,黑椒,茄酱煮到干身咁,似我妈妈(地狱厨娘)煮既咁,好怀念☺️汉堡包🍔:薯条易讲d,头尾硬,中间冧,唔脆不过唔冻。牛肉:煎到㶶,黑,入面就五成熟,除左系冰牛肉开始煎,我谂唔到点解咁。牛肉似柴皮,都系个句,煲完汤既瘦肉剁碎再煎成汉堡样。烟肉:唔够干,唔脆,似咸既五花腩片。最好食系汉堡包既包,轻轻煎脆佢,然后有d酱黐住左咁。汤?冻柠茶?唔讲啦⋯⋯态度方面,不过不失,系手脚慢少少咁,然后是日餐牌无写,侍应无提汉堡包要等20分钟,后来自己系舖枱张纸见到,死死地气要等咁啰。友人一路食,一路击鼓🥁鸣冤,话下次可唔可以去返大
Route 83

环境:👣(本来3)
食物:😋
态度:😊😊😊
性价比:👍👍
香煎鲷鱼配三色椒忌廉汁(饭/意粉/薯条):55
8oz纯牛肉烟肉汉堡配薯条:68
冻饮:+3

食物方面:

汉堡包🍔:
薯条易讲d,头尾硬,中间冧,唔脆不过唔冻。
烟肉:唔够干,唔脆,似咸既五花腩片。
最好食系汉堡包既包,轻轻煎脆佢,然后有d酱黐住左咁。
汤?冻柠茶?唔讲啦⋯⋯

友人一路食,一路击鼓🥁鸣冤,话下次可唔可以去返大埔中心个间食😂一路食一路吊😂我抱住餐厅自己拣,中伏唔好喊既大原则默默食完就算

是日杂菜汤
鲷鱼三色椒汁意粉