2012-02-07
见团购$20都几抵所以黎试下一入到黎无咩特别自己揾个位坐低,之后就大件事啦,有客人想落order,但得1个男侍应1个收银既女人,根本系人手不足,当时铺头真系气氛好紧张,客人有客人嘈,男侍应无正面回应但同厨房既同事表达不满见到场面实在太姜真系唔知点好,正当我地谂完想order既时候,男侍应都好快就黎试下佢个招牌虾籽捞面,味道都ok但太干啦另外叫左个沙嗲肥牛捞面,佢黎到谂住d汁甘少实唔够啦,但食落发觉都够㖞,我谂个汁本身都几咸下系饺子未黎之前听到厨房话无晒饺子架我地都有d担心,但话口未完饺子就到左啦,我地都算几好彩,落order又几顺利,食物黎到都几快,其实我眼见有d人早过我地叫但都迟过我地先到,饺子本来系可以拣既,但系果日就净返白菜猪肉但都唔错,佢个汤黎到果阵好奇怪点解甘深色,饮落都几好饮有d似面豉汤既味之后就真系无晒饺子啦,收银个女人就系呢个位到包,其实都几dirty架佢收完钱又走黎包饺子当日好多人都系拎住团购卷黎食既,既然你搞得团购如果真系唔够人你应该请返d人返黎,唔系点够人手做野员工不满客人不满咪做坏你自己铺头个名
一入到黎无咩特别自己揾个位坐低,之后就大件事啦,有客人想落order,但得1个男侍应1个收银既女人,根本系人手不足,当时铺头真系气氛好紧张,客人有客人嘈,男侍应无正面回应但同厨房既同事表达不满见到场面实在太姜真系唔知点好,正当我地谂完想order既时候,男侍应都好快就黎 试下佢个招牌虾籽捞面,味道都ok但太干啦 另外叫左个沙嗲肥牛捞面,佢黎到谂住d汁甘少实唔够啦,但食落发觉都够㖞,我谂个汁本身都几咸下 系饺子未黎之前听到厨房话无晒饺子架我地都有d担心,但话口未完饺子就到左啦,我地都算几好彩,落order又几顺利,食物黎到都几快,其实我眼见有d人早过我地叫但都迟过我地先到,饺子本来系可以拣既,但系果日就净返白菜猪肉但都唔错,佢个汤黎到果阵好奇怪点解甘深色,饮落都几好饮有d似面豉汤既味 之后就真系无晒饺子啦,收银个女人就系呢个位到包,其实都几dirty架佢收完钱又走黎包饺子