星期五放工好攰,不如同女朋友系尖沙咀饮杯珍奶叹下先番屋企😌Openrice揾过见到呢间黄店咁多like不如就试下呢间!去到见到环境好阔落,白色嘅油漆同砖墙衬托沐白小农既logo,装饰简约、几舒适。仲有少少枱凳,俾客人喺疫情期间可以喺室内除低口罩饮杯嘢,唔错唔错。睇番餐牌,沐白小农嘅大热饮品系芋头鲜奶同草莓鲜奶,可惜我地比较喜欢饮茶味浓郁啲嘅饮品,所以拣左另外嘅茶饮。==============================芋圆红茶拿铁 $30店员好细心提醒我地要先摇摇再饮。红茶味香浓,美中不足系芋圆比较细粒(大概红豆咁大粒🤔)影响少少口感,整体都唔错!==============================红茶鲜豆乳 $22 + 加仙草$6豆乳用上百福嘅豆浆,红茶配豆乳,呢个配搭坊间比较少见,估唔到几夹😮豆味淡淡流露,唔会盖过茶嘅香味,系唔饮牛奶朋友嘅好选择👍女朋友落order嘅时候冇为意豆浆本身带微甜,佢平时饮珍奶系会走甜嘅,唔尝甜嘅朋友要留意。仙草味道有嘅,唔会只系一旧带甜嘅啫喱,值得一试!试完今次有信心,下次一定要试番大热嘅芋头鲜奶同草莓鲜奶!

芋圆红茶拿铁 $30
芋圆红茶拿铁

红茶鲜豆乳 $22 + 加仙草$6
红茶鲜豆乳加仙草

试完今次有信心,下次一定要试番大热嘅芋头鲜奶同草莓鲜奶!
芋圆红茶拿铁
红茶鲜豆乳加仙草