今晚同女朋友打完边炉仲口痕痕,周围行下有咩小食「dab」下。旺角黎讲小食嘅话首选旺中,大把小食我地拣。黎到旺中一楼,好快已经揾到我地想要嘅小食,「鸡蛋仔」。 见到Ice Puff门口好多人食紧鸡蛋仔同格仔饼,之前都见到唔少媒体报导过呢间人气小店,今日一于大大力惩罚佢!门口贴满唔同口味嘅鸡蛋仔,有咸有甜仲可以加钱加麻糬同流心蜂蜜,几吸引!由于我唔系好接受到咸嘅鸡蛋仔,所以一开始就俾黑朱古力同阿华田脆脆吸引左。============================== 阿华田脆脆鸡蛋仔 $29不消几分钟鸡蛋仔已经整好,阿华田脆脆鸡蛋仔卖相好靓,味道香脆可口。咬开一半呈蛋糕状,脆脆半熔系鸡蛋仔入面,正!下次要试埋其他唔同味嘅鸡蛋仔同格仔饼! Ice Puff📍旺角弥敦道688号旺角中心一期1楼F51舖
阿华田脆脆鸡蛋仔 $29
阿华田脆脆鸡蛋仔
咬开一半呈蛋糕状,脆脆半熔系鸡蛋仔入面,正!

下次要试埋其他唔同味嘅鸡蛋仔同格仔饼!

Ice Puff
📍旺角弥敦道688号旺角中心一期1楼F51舖
$29 (宵夜)