2024-10-20 112 浏览
巴巴串观塘开源道62号骆驼漆大厦第一座5楼C室港铁观塘站 B2 出口, 步行约3分钟----‐---------经朋友介绍,我同朋友决定黎呢到试吓佢嘅串烧放题~一入到去,环境宽敞舒适,可以慢慢坐低chit chat。我哋拣咗C餐,可以任食美国SRE和牛同西班牙伊比利亚黑毛猪。一坐低,首先上枱嘅系美国SRE和牛,软嫩多汁,配埋特制酱汁,超级好味;值得推介既仲有鸡泡鱼干,香气扑鼻,口感烟韧~呢度串烧选择多,自助吧食材琳瑯满目,有台湾肠、泡菜猪腩肉、鸡翼、牛肋条、牛柳粒、牛脷等,几乎主流烧烤食材都可以系度揾到。尤其系烧菠萝同烧棉花糖,简直系烧烤既灵魂!除咗串烧,仲有各式熟食拣,蒜蓉焗蚝、椒盐海虾、香草牛仔骨等,每道都唔错;因为要慢慢烧,所以上菜速度唔算太快,但都算可以接受;饮品方面有个饮品柜任拎,有无糖茶、气泡水等;而甜品有雪糕、蛋糕、布丁等,仲有一款啱你!总括嚟讲,呢度嘅食物种类超多,性价比都算几高,我同朋友都觉得好满足!
巴巴串

观塘开源道62号骆驼漆大厦第一座5楼C室
港铁观塘站 B2 出口, 步行约3分钟

----‐---------

经朋友介绍,我同朋友决定黎呢到试吓佢嘅串烧放题