2022-06-30 109 浏览
太子站行2分钟就去到酒吧街 间间都又黑又嘈,想去个静静地chill嘅地方都有少少难度😞点知朋友见到H.ours 见个门面几靓几特别,又唔会好黑同嘈,就话想试下。我心谂死啦会唔会好贵 长期粮尾搞唔掂㖞🥶,点知价钱好合理,完全系心目中嘅价钱以下😜咁我地就叫咗焗德国咸猪手同芫茜汁烟三文鱼意粉。先讲下咸猪手啦,市面好多都系原只上,客人自己切,但呢度好好,完全为想食又怕麻烦嘅我哋准备咗切咗嘅咸猪手,完全岩哂想食猪手但唔想整污糟嘅女仔。切好哂嘅猪手,睇嚟冇咁震撼,但你唔会有见到就饱嘅感觉,自然你就会食哂😋咸香嘅猪手,好岩送啤酒一齐食,真系可以chill下😚😚然后我哋仲叫咗个意粉,意粉嘅份量比出面多,我地2个女仔share真系好够😝清新嘅芫茜汁挂系每条意粉上面,真系好爽,唔洗下下用意粉抹碟🥹好感动🥹下次介绍比男朋友同朋友黎睇波先!一边睇波一边食咸猪手一边饮啤酒🍻谂起都chill
咁我地就叫咗焗德国咸猪手同芫茜汁烟三文鱼意粉。