最近妹妹心郁郁想养多只猫猫 所以就揾我一齐去左间可以领养猫猫既cafe🐱呢到大部分猫猫都系餐厅收养既流浪猫 同猫猫玩之前可以留意下餐厅既环境 墙上有猫猫的名、资料同注意事项 可以更加瞭解猫猫既性格 呢一点我觉得超级贴心❤️ 因为餐厅提倡领养代替购买 如果大家有兴趣领养可以直接向餐厅查询🔍招牌香蒜蟹肉明太子阔条面🍝睇得出摆碟好有心机 用上明太子砌成猫猫脚印 酱汁好creamy 而又唔会腻 一啖接一啖就食晒🤣巴拿火腿辣茄阔条面🍝有三大片巴拿火腿 再加上番茄酱酸酸甜甜 好开胃🤤两个套餐小食既薯角份量好多 炸得好酥脆🥔蜂蜜烤鸡翼🍗 鸡翼烤得岩岩好 咬落好酥脆 仲好多汁 蜂蜜酱带有啲花香味 好好食😋蜂蜜柚子蜜🍹好香既柚子味 妹妹一向都唔中意饮柚子蜜既都系咁偷我个杯去饮🤣😅冻朱古力🍫朱古力味好浓 朱古力同奶比例岩岩好 口感滑身 饮落都好顺口👍🏻生椰拿铁☕️充满椰香味 对于我呢个咖啡新手 以后又多一个选择!😘

招牌香蒜蟹肉明太子阔条面🍝

巴拿火腿辣茄阔条面🍝