2024-01-28 585 浏览
今次喺Ruby Tuesday欢庆朋友生日,一入去就觉得舒服,气氛正!开始用餐,先来嘅cheese薯条瞬间攞走晒Spotlight,外皮金黄脆口,入口热腾嘅薯条同绵绵芝士,完美match😍。我仲要再叫多份,真系抢手得嚟!再试果盘沙律,啱哂食住倾偈,鲜爽嘅蔬菜就最啱夹做四五个人狂嘈时嘅小食。牛扒嘅话,今次嘅焗薯真系够晒份量。扒𠮶边,本身对7成熟有少少怀疑,但嚟到嘴巴,呢霎嘅juicy,仲要咁鲜嫩,真系一绝👍!食到最后,合桃批出场。share一件,食落又香又脆,同之前嘅丰盛晚餐完美配合!咬一口,幸福感爆灯!得闲一定再嚟食,同班朋友一齐share美味,咩事情比得上呢?🎉🍴😊