2023-10-17 29 浏览
有一段时间差唔多隔日就吃一次楼下间点籽冰室,今日再同埋屋企人黎食,别有一番风味。好在呢度翻枱嘅速度都系同上餐速度一样咁快,我哋只系等咗唔够10分钟就可以入座。今日我地order咗:香辣肉碎片头汤米----- 煮得好入味👍🏻个香辣肉碎汤底都几好饮,加止汤米唔会太腍。汤米超挂汤,保证食过一定爱上呢个配搭!而香草炒蛋算系健康有营养又低脂,炒蛋煮得刚好,蛋仍是带流质的质感。 同埋有茶餐预设嘅食物牛油餐包,牛奶麦皮配双拼三文治-----好似一道平凡的早餐,但啊妈真系唔食唔过引。牛奶麦皮散发著淡淡奶香而且香滑。芝士蕃茄双拼三文治非常简单美味的,多士餐----- 系我最推荐嘅嘢! 多士烘得外脆内软熟,涂上牛油🧈同炼奶,够晒香口好食。一日之味在早餐😂整体嚟讲都系一个几满意嘅 早餐🫶🏻以后得闲都会同屋企人多啲帮衬!

今日我地order咗: