餐厅: 元気寿司
资讯:

2021-06-15 255 浏览
今日去了 Yoho Mall 食元气寿司食下午茶, 寿司盛D跟了一碟芝士薯条, 食到最尾先发现碟底和网上有章鱼烧汁和紫菜碎, 怀疑餐厅没有洗碗..觉得非常核突和呕心.. 所以我立即叫咗经理嚟问佢有冇洗碗, 佢只答:「唔好意思.唔好意思..可能洗碗机坏咗 ..」仲咁say sorry就算..Say sorry 有咩用餐厅经理非常不负责任, 疫情之下竟然咁唔卫生 ,以后都唔会再帮衬佢哋系有责任确保餐具干净卫生,先比客人使用,就算洗碗机坏咗。佢哋都应该及早发现,唔会用污糟嘅餐具招呼客人, 所以餐厅嘅解释系完全不能接受!!

2021-06-15
用餐时段