1K
2016-07-27 1052 浏览
行完times square 想揾个地方吃饭,突然醒起附近有间超特色茶餐厅,一行到埋去已经比个门面吸引了,旧式冰室个feel ,喜欢怀旧嘅一定钟意!推门入内更见到架装式似电车嘅座位,好正!不过当时正直系午饭时间,刚好没有特色座位,只好座在另一边,反正一个人,望主个乒乓球拍餐牌,真系有太多选择,最后点了个新鲜牛肉餐$48有三样选择,牛肉通粉,加$3转福字面,另外西煎双蛋转了火腿奄列,确实有茶餐厅feel,加多块牛油多士见到加多$13转埋杯雪糕红豆冰D 冷气又够,最紧要系价钱合理嘅地方,系呢区真系买少见少!个福面煮得咁咁好,重点系有包福字味精自己动手调味!真系好感动!儿时至爱嘅福面,可以系呢到都找到!个杯红豆冰,内有大大粒红豆,加埋个软滑嘅云呢拿雪糕,真的好有儿时茶餐厅叫个杯豆冰嘅感觉!又一餐!食饱再行街!
推门入内更见到架装式似电车嘅座位,好正!

真系有太多选择,最后点了个新鲜牛肉餐$48
见到加多$13转埋杯雪糕红豆冰
D 冷气又够,最紧要系价钱合理嘅地方,系呢区真系买少见少!
个杯红豆冰,内有大大粒红豆,加埋个软滑嘅云呢拿雪糕,
真的好有儿时茶餐厅叫个杯豆冰嘅感觉!
又一餐!食饱再行街!
午餐