另一怀旧主题茶餐厅, 入面其实又唔算好[怀旧, GIMMICK野唔多, 系有D POSTER 果D 做装饰。食物除左一般茶记食物, 仲有佢地自创GE 配搭。我地就是叫左一个自创GE 茶餐, 入面有2样野, 鸡批浮台+ 香燕PANCAKE鸡批浮台: 系鸡批浸在青豆汤上, 卖相OK 架, 好多人话青豆汤难饮, 我反而觉得OK, 无青豆果种草青味WOR, 只是一般豆茸汤, 热辣辣又唔怕咸。鸡批是一般鸡批LA, 整热左好好食, 个皮OK 松化, 入面都有D鸡肉, 唔会全部系菇。但耐左就会林, 因为一直浸在汤内, 影响味道。香蕉PANCAKE:来到竟然话无哂香蕉, 变左合桃PANCAKE, 有D 失望, 因为香蕉香D MA, PANCAKE是用PANCAKE 粉煎成细细块, 共有3,4块, 加埋D 糖浆, 热辣辣煎起, OK LA。佢地D DINNER SET反而贵, 成100蚊, 无试

鸡批浮台:

香蕉PANCAKE: