2013-04-03
金日经过北角,忽然好想饮豆浆,自己一向都饮开九龙城间公和荳品厂,因为真系超正!!呢间好多人都话老字号,咁我就试试佢➨❶豆浆 推介程度❤❤❤❤❤(呢个豆浆好滑,无任何豆渣,所以特别鲜甜,但又吾会太甜,真系比得上九龙城果间,我觉得真系又抵又好味,咁大杯都系$6,真系值得一试,岩晒老人家同小朋友)❷豆腐让鱼肉 推介程度❤❤❤(个鱼肉真系好少,得一薄薄一块,但个豆腐真系好有豆味,好有口感,同出面D豆腐好吾同,佢地系每日5;00起身就开始整,所以真系特别好味)❸锅贴 推介程度❤(个皮真系好厚!!我食紧粉咁,D猪肉一般,又吾系特别好味,又吾系特别差,但我吾中意)总结:我觉得饮豆浆,食豆花真系一流,小食就豆腐除外,其他一般,但真系好平民回头指数❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分满)外表♛♛♛味道♛♛♛♛环境♛♛♛服务太态♛♛♛气氛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛卫生♛♛♛情侣必到处✓✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
呢间好多人都话老字号,咁我就试试佢 ➨❶豆浆 推介程度❤❤❤❤❤
(呢个豆浆好滑,无任何豆渣,所以特别鲜甜,但又吾会太甜,真系比得上九龙城果间,我觉得真系又抵又好味,咁大杯都系$6,真系值得一试,岩晒老人家同小朋友) ❷豆腐让鱼肉 推介程度❤❤❤
(个鱼肉真系好少,得一薄薄一块,但个豆腐真系好有豆味,好有口感,同出面D豆腐好吾同,佢地系每日5;00起身就开始整,所以真系特别好味) ❸锅贴 推介程度❤
回头指数❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分满)
情侣必到处✓✓✓