2024-06-02
相信大家对呢间𝘾𝙖𝙛𝙚唔陌生🤭装修设计走怀旧风非常有特色环境配搭大量摆设好有怀旧𝙛𝙚𝙚𝙡📺墙壁上有唔少趣怪的经典卡通涂鸦🎨而每个角落都非常适合打卡拍照📸餐厅主打西式𝙛𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣菜🍽️喇沙龙虾汁配大虾长通粉🦐🍝4只肥美的大虾🦐爽口弹牙,长通粉烟韧有咬口,配上喇沙龙虾汁食落辣辣地🌶️,虽然喇沙味唔够突出,但整体味道香辣惹味😋甜椒慢煮鸡胸配南瓜意大利饭🐔🍛鸡胸用慢煮方式烹调,令鸡肉肉质嫩口唔会”鞋拾拾”,意大利饭加入南瓜一齐煮出来,口感绵密又浓稠,食到淡淡南瓜香味一口炸鸡🍗炸鸡🍗拣左韩式辣汁约有7件,外层炸得香脆,咬落每件炸鸡肉质𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮里面有少少油脂,友人表示好钟意食😂𝙋𝙚𝙖𝙘𝙝 1664 𝘽𝙡𝙖𝙣𝙘 𝘽𝙚𝙚𝙧 🍺用1664小麦酒做基底,混入蜜桃汁🍑,薄荷,接骨木花及青柠,入口饮到阵阵的桃味,酒精唔算高容易入口,清新又解渴豆腐花焙茶拿铁🍵见到呢杯饮品觉得好特别,充满好奇叫来试,饮到好浓郁的焙茶,但我与友人一致好奇唔见豆腐花的踪影🫣,点知饮到尾发现底部有滑溜的豆腐花增加口感🥰,打破左心中疑惑😳😂
装修设计走怀旧风非常有特色
环境配搭大量摆设好有怀旧𝙛𝙚𝙚𝙡📺