2009-10-28
老实讲, 佢呢个主题真系好成功咁吸引到我同我朋友去试 .. 不过间野又唔近mtr .. 我同朋友都系要问左人先知间野系边 .. 间野既设计真系几令! 不过d 食物味道就不太特别了 .. 我地去到就试左「冰室三宝」 .. 包括一个咖啡蛋tart, 咖啡鸡尾包 同埋普通菠罗油" 另外仲叫左当日既特别推介饮品 - hazelnut coffee 同 mint mocha~ 个咖啡tart 得d 蛋好味 .. 个皮因为落左咖啡味而变得怪怪的 .. 至于咖啡鸡尾包就好少少 .. 椰丝味同咖啡味都好重 .. 虽然甜但食完会好滞 ..菠罗油算系三宝之中最正常既一个 .. 我几钟意佢系用麦包整 .. 同平时果d 菠罗包好唔同 .. 中间旧牛油好厚 .. 我同朋友share 黎食都觉得好饱 .. /_\"至于果两杯野饮 .. 如果你唔叫佢少冰既话 .. 佢可以成杯都系冰咁样比你饮咖!! 我地去食果日都见到有唔少人拎住相机周围影 .. 而店内亦有标示写住「请乱拍照」 .. 相当搅鬼" 如果想影下香港既特色野 .. 可以一去 .. 但如果想食冰室三宝就唔系太建议了"