2021-09-01
火水炉冰室装修以怀旧为主题,营造到成个环境好似六、七十年代旧式大排档。店内放左好多旧式既火水炉,墙上又贴满香港旧电影海报。佢地既任食火锅限时90分钟,逢星期一至四食安格斯牛小排火锅同特选牛颈脊花胶火锅餐仲有85折优惠🥢浓厚花胶鸡汤锅🐔总共有八款汤底选择,我地拣左唔辣既浓厚花胶鸡汤锅。汤底色泽金黄,花胶有4件,每件都好大块,仲有半只鸡,肉质都嫩滑。滚左饮啖汤先打边炉最正🥢特选牛颈脊花胶火锅🐮我地拣左特选牛颈脊花胶火锅餐,有四款任食肉类包括特选牛颈脊、谷饲牛板腱、美国肥牛同黑毛猪。最好食系牛颈脊,肉味重得黎脂肪又唔会多。其他免费火锅配料有超过六十款,云吞水饺系手包,所以都推荐🥢饮品及餐前小食🍢除左一般汽水,仲有杨协成系列饮品,但系好似我唔钟意有糖饮料既,其实系冇选择,除左加$13要支乌龙茶。餐前小食系一叫完个餐就会上,有炸烧卖、炸陈皮鱼蛋、凉拌青瓜云耳皮蛋,呢几款都正正常常
🥢浓厚花胶鸡汤锅🐔
🥢特选牛颈脊花胶火锅🐮