2019-02-28 512 浏览
今次嘅午餐去咗荃湾嘅一间怀旧扒房,莎乐美餐厅,一般般咁啦,又唔算太好味,但都唔太差,可以试吓嘅🙆🏻今次叫咗个铁板午餐,$62就买到单😬😬😬我叫咗个日本带子伴美国鸡扒铁板餐😯😯唔知点解佢比餐汤但系又唔比餐包我😭😭😭其他人都有餐包😭😭所以有少少嬲😡😡个餐汤我叫咗白汤,佢话系周打鱼肉蚬汤,咁都真系有一两旧龙利鱼柳嘅😂😂都系普通嘅白汤,冇乜特别,但系闻到其他人𠮶啲餐包好香😭😭😭个扒餐上到黎𠮶啲版真系热辣辣,感觉系几兴奋😬😬啲蒜蓉汁倒落铁板个中滋味值得回味😆😆😆😆块扒就嚟大过我块面,系抵食嘅👍🏻👍🏻但系个美国带子得一粒,不过都几大粒嘅😯😯有好多薯菜喺块鸡扒嘅底,所以一定食得饱👍🏻👍🏻唔使特登再叫一个饭或者意粉👍🏻👍🏻餐饮叫咗杯冻柠茶,普普通通,但系午餐来讲系抵食😍😍👍🏻🤦🏻‍♀️