2020-08-26 804 浏览
小编今日重游以前住既地方—北角🐽,发现左好多地方都唔同左,例如和富中心原来已经同以前唔太一样,连附近都开左好多唔同既食店,今次就比呢间日式风格就吸引左过去🇯🇵。望望个餐牌价钱又几平民贴地,小编总见到有好多附近既officer黎买外卖番公司食,绝对系番工人士既恩物。先讲讲铺头入面既装修系几有怀旧风格,老板总摆左唔少旧式既摆设系餐厅入面,连d碗碗碟碟都好有特色!佢用左以前70年代时候d人专拎黎刷牙 饮水既杯 黎做餐汤既碗,我觉得真系几有特色就连汤匙都可以唔洗用,当饮水咁饮🤣小编就嗌左奈良手打牛肉饼芝士咖喱黎食,整体上系绝对唔错,🤩尤其系只蛋 好鬼死嫩滑❤️真系不不得了,个牛肉饼虽然唔太大旧 但都岩岩好够食又出奇地几好食😗Ps咖哩汁唔够架话可以再问侍应拎而小编既朋友就叫左份咖哩鱼柳黎食,佢都觉得唔差绝对可以再翻食,但小编试左几啖都系觉得我个牛肉饼抵食好多🤭最后紧系要叫杯怀旧d既饮品啦,就系呢杯焦糖朱古力,但重点系佢有好多绵花糖系上面,小编相信好多人细个都试过咁饮,绝对系好多人既童年回忆🎊 真系好正,杯朱古力总要好浓,饮晒味道同回忆。🥺下次一定要再黎过 同试佢既火山牛烧

Ps咖哩汁唔够架话可以再问侍应

下次一定要再黎过 同试佢既火山牛烧