2020-06-27
八点几去到但系满座最后等到差唔多九点,好彩附近都有商场行下!呢间舖头好多熟客,之前听朋友讲过话如果冇咩客,老板娘会问你想食咩可以叫厨房煮俾你,Menu上面冇都可以首先食咗刺身先,装饰得好靓,啖啖肉,质感偏硬身啲,但系冇雪味wasabi 都系手磨既,好用心最钟意嘅鸡泡鱼干好好味呀,火速食晒!见到熟客送酒必点!识落冇咩调味嘅感觉,应该本身材料好,所以有鱼嘅甜味火焰带子,老板娘话系主打菜,我觉得一啲都冇错上到枱外型咁靓食得特别开心!入面有啲蟹柳同明太子一齐烧架,好足料!不过可能偏贵($168up) 所以成场得我地食呢个唔好睇小佢,食完好饱架烟肉龙眼真系好夹,龙眼嘅甜味中和烟肉嘅咸味个烟肉仲要煎得啱啱好,唔会太干,但系都脆口又香蟹肉蟹膏炒饭我觉得太咸啦,可能有蟹膏之余又加左酱油你炒。问老板娘系咪加咗酱油,佢话佢唔知㖞仲讲笑咁话知都唔话俾你知 um......ok每台客都送甜品嘅,我哋有鸡蛋布丁,有啲人就食糯米糍。同老板娘倾开计,佢话见到日本有咩货就选购,所以时时都唔同嘅呢个鸡蛋布丁同平时百佳买𠮶啲比较,系硬身少少,冇乜特别 好识做生意㗎,主动问我哋试唔试吓日本个原味汽水,我觉得普普通通冇乜特别
唔好睇小佢,食完好饱架
呢个鸡蛋布丁同平时百佳买𠮶啲比较,系硬身少少,冇乜特别
好识做生意㗎,主动问我哋试唔试吓日本个原味汽水,我觉得普普通通冇乜特别,但系试吓新嘢都开心嘅,唔难饮
两个人最后食咗$633 ,觉得比较贵,间唔中食一次都可以。