2021-07-18 116 浏览
之前同老公讲起好想锯扒,佢就提议我去港式扒房金凤。我今次第一次食,感觉唔错。跟餐包餐包同餐饮,餐包送上黎系暖的,好惊喜!我同老公叫左一红汤一白汤。红汤味道较浓,亦都好足料。我叫左牛小排餐,老公叫左肉眼扒餐。我个人就钟意牛小排多d,无肥膏,又啖啖肉,好正!牛扒大份,再伴d薯菜,食到好饱,好满足!老公的肉眼扒偏肥,不过落单的时候,待应都有解释过肉眼扒要有d肥膏同油脂先好味。佢有得拣蒜蓉汁或者黑淑汁。我同老公一人叫左一款,两只都好香浓!饮品当然要拣d特别的港式饮品!我拣左鸳鸯,老公就加钱升级左就特饮,拣左红牛。本是利宾纳配士多啤梨雪糕。但因士多啤梨雪糕卖完,就换左芒果雪糕。饮品配雪糕,感觉好有港式风味。整体黎讲,食物价钱合理,食到好饱,下次会再黎。
红白汤及餐包

牛小排

肉眼扒

红牛、热鸳鸯

整体黎讲,食物价钱合理,食到好饱,下次会再黎。
红白汤及餐包
牛小排