2024-03-19
又想食鸡煲?又想食放题?依到帮到哂你!行入去好似去翻80年代香港🇭🇰装修布置充满怀旧风,火锅最多人叫招牌沙嗲汤底,有超过80款配料,包你食到够😎—— 经理套餐 $328 全店总共3个套餐,主要分别喺牛肉种类,今次就系拣咗最平依款,有牛板腱、封门柳同黑毛猪,牛肉两款都系手切,最钟意牛板腱,脂肪唔系好重,但肉味比平时放题食𠮶啲更加㶶,肉质有弹性偏嫩,就算系最平呢个餐都觉得好OK!对牛肉有更高要求,可以拣其他套餐另外有安格斯同牛小排一开始先上椒盐烧卖同盐酥鸡,包你全程唔会冇野食😂盐酥鸡又真系唔系hea几好味!之后再上麻辣鸡煲,好有诚意有大量猪皮豆卜索吓汁,如果个麻辣再出啲就更好;食到差唔多就会转火锅,沙嗲牛汤好香浓,质地上就唔系好杰身𠮶种。配料超齐,基本上你谂到平时边炉食嘅都会有!最后仲送埋仙草甜品,饱到捧住个肚出黎😂🌟推荐指数:8/10▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍 火水炉冰室火锅 (旺角)旺角烟厂街33号朗廷轩1楼
—— 经理套餐 $328
🌟推荐指数:8/10
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍 火水炉冰室火锅 (旺角)
旺角烟厂街33号朗廷轩1楼