2020-05-17 1170 浏览
📍Sham Shui Po📍 坤记...最近搞紧新project, 经常要去深水埗, 夏天黎了😭😭😭深水埗既夏天真系好好好好好辛苦...又谷又热, 行到出哂汗😭😭😭但系。 呢个地方真系好多得意野食同睇🌞🌞🌞今日呢间老店系深水埗又系好出名的!...📍大旧芝麻糕💰within HKD 20.00 (佢地段重量收费)📌味道 7.5 / 10分第一次买糕点系会段重量计黎收费, 好新奇🤭🤭🤭🤭呢间坤记既芝麻糕系采用旧式80年代既制作方法😮😮😮,佢地系会磨米浆加入糕点, 每到旧糕点会变得更加有咬口, 食落超级痴口好得意🥳🥳🥳🥳同我地一般食到既芝麻糕真系有明显既分别, 芝麻味算浓🌞🌞🌞味道唔会过甜, 一旧芝麻糕有7层, 我真心几中意呢间既芝麻糕呀🌞🌞🌞🌞...*一旧已经好饱...希望下次试到其他款^^.———————————————————————.📌环境:5 /10分 (d 姐姐好friendly✔️)📌Outdoor area is notavailable📌不可带宠物黎餐厅🐶📌不要加1.———————————————————————.- 高水平- 中上水平- 正常和中上水平之间✔️- 正常水平,
📍Sham Shui Po📍 坤记
📍大旧芝麻糕
💰within HKD 20.00 (佢地段重量收费)
📌味道 7.5 / 10分
*一旧已经好饱...希望下次试到其他款^^
———————————————————————
📌环境:5 /10分 (d 姐姐好friendly✔️)
📌Outdoor area is notavailable
📌不可带宠物黎餐厅🐶
📌不要加1
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之间✔️
- 正常水平, 路过可试
- 我好争扎 LOL
- 唔使试