2024-04-20
平日晚饭时段每次经过都会见呢度人山人海,有10几个排紧队绝不为奇。令唔算钟意食旧式扒房嘅我,都在好奇心驱使吓试一试。我星期五6:00去到,都系啱啱好唔使排,入到去都好快满座。几乎每台客都系叫铁板扒餐,四周香气弥漫。酱汁落入铁板的「叽哩窸噜」声四响,好有风味!难得呢度抽风良好,无乜油烟味。服务态度良好首先上菜的系是日精选晚餐。侍应会温馨提示我地用餐纸遮一遮,又耐心解答我哋嘅问题,几有礼貌。带子软腍香口酱汁方面有蒜蓉汁和黑椒汁。我拣黑椒汁,两粒带子上插有两支金凤小旗仔,几得意,有啲似小时候去酒楼食甜品咁😆。带子煎得唔错,香口软腍,不会过熟,咬下去有布甸感觉。😋西冷牛扒正常发挥块西冷不太有肉味,不算肥嘅,亦唔会柴口,口感可以。不过呢款系精选晚餐,附送两粒只带子,有沙律又有雪糕,都算可以一试。安格斯肉眼扒我朋友食安格斯牛扒就好好多,几香,亦都几Juicy,肉汁在齿颊间溢出,Tasty!虽然无带子,不过都建议大家去要拣安格斯食。整体来说,算几抵食。牛扒好大份,又有饮品,薯菜亦多样,几多翠玉瓜,有薯条或薯格拣。所以都推介喜欢食扒嘅朋友嚟。
我星期五6:00去到,都系啱啱好唔使排,入到去都好快满座。
服务态度良好
首先上菜的系是日精选晚餐。
带子软腍香口
西冷牛扒正常发挥