2020-12-13 229 浏览
行行下旺角见到个铺头名熟口熟面,望一望个Menu👀 原来系以前喺湾仔同尖沙咀分店食过嘅新记!见条队唔系好长,所以就排下,揾翻个回忆嘅味道。铺头行翻怀旧茶餐厅嘅设计,整体坐得舒服,唔算太逼✋🏼芝士汁猪颈肉煎蛋捞公仔面 $53 💛💛💛💛芝士汁好够味! 但对比以前,啲汁好似少左🥺不过依旧系咁好食!!而猪颈肉系一片片,偏肥,食落好有罪恶感🤪 但真系好满足💛 蛋煎得岩岩好,仲有少少流心,同芝士捞埋一齐冇得输🤣另外仲嗌左下午茶餐 西多士 $34 连饮品💛💛💛西多士就真系冇乜特别🤣 下次可以试下叫其他小食,特别想试好多人都推荐嘅蜜汁龙须🙈整体黎讲,性价比唔算太高,芝士汁公仔面感觉上都系觉得以前系香槟大厦嘅好食啲,间唔中想过下芝士瘾都可以去试下😍😍

铺头行翻怀旧茶餐厅嘅设计,整体坐得舒服,唔算太逼✋🏼

芝士汁猪颈肉煎蛋捞公仔面 $53 💛💛💛💛
芝士汁猪颈肉煎蛋捞公仔面