2022-07-02 511 浏览
呢度用左橙色同白色既墙加埋怀旧式既卡位⚪️🟠 呢度既灯光相当明亮, 成个感觉好舒服☺️据了解店主有好多唔同既兴趣, 其中一个就系室内设计😌 同一时间店主都系一个为食既人, 对食物既质素都会有返咁上下要求, 而佢既梦想就系开一间提供到快乐同好味道既餐厅俾大家🤩 系一个机缘巧合之下, 呢间店既前店主唔做, 所以店主就决定顶左黎做去实现自己既梦想, 俾到大家可以系舒服既环境之下食到亲民价既美食💭 公子冰梅骨🍖($78)甜甜地带微微酸既冰梅骨有大概8大件, 肉质够稔身同埋好易离骨, 啱晒我呢啲怕食骨既人🤩 另外仲配左啲开胃既腌萝卜同酸瓜好开胃☺️姜葱霸皇鸡(半只)🐓($98)虽然系半只, 但系份量都唔少, 肉质都几滑而且唔肥, 仲有大量既葱丝, 好食😋翠玉瓜炒鸡丁🥒($68)好大碟同劲有镬气既一个𩠌, 出街食饭第一次食到咁大碟既菜, 翠玉瓜炒到爽爽地鸡肉都好滑😍龙凤柠檬雪碧🍋($22)可以拣雪碧或者可乐, 我个人比较钟意饮雪碧, 龙凤其实即系咸柠, 饮落咸咸酸酸好醒胃, 夏天饮一流😚呢度既𩠌全部都好大碟, 见到有好多枱叫既其他𩠌都好大碟, 连饭都好大碗, 所以真系几抵食, 𩠌既款式选择又多, 黎开九

公子冰梅骨🍖($78)

姜葱霸皇鸡(半只)🐓($98)

翠玉瓜炒鸡丁🥒($68)

龙凤柠檬雪碧🍋($22)

呢度既𩠌全部都好大碟, 见到有好多枱叫既其他𩠌都好大碟, 连饭都好大碗, 所以真系几抵食, 𩠌既款式选择又多, 黎开九龙湾可以黎食下😎
2022-06-30
  • 公子冰梅骨