2021-05-06 88 浏览
📍荔香园冰室 (旺角)旺角通菜街1号威达商业大厦地下N号舖最近去咗间旺角嘅冰室,地方唔算好大,但系充满住香港怀旧风味。餐牌款式都几多,环境都算舒适,地方整洁,感觉都唔错🤗📌皇牌沙嗲牛肉公仔面配火腿奄列,厚多士🐄$50最近成日都俾沙嗲牛肉面关注组熏陶,所以去开茶餐厅,都会首选沙嗲牛肉面去食。虽然沙嗲酱唔算好浓,但牛肉都几多,肉质嫩滑,味道都唔错。火腿奄列亦都好厚身,加埋已烘底嘅牛油多士,真系满足晒🤗📌酥炸鸡扒煎蛋卤肉饭🐓$58酥炸鸡扒即叫即炸,好大块,香脆可口,配上大量香浓卤肉伴饭,加上一只好靓嘅煎蛋,感觉都几丰富🍳📌Oreo朱古力🍫跟餐特饮+$6表面铺满细块嘅Oreo同饼碎,底下就系浓郁嘅冰冻朱古力,响呢啲大热天时大大啖饮,解暑一流😇📌宇治抹茶红豆冰🍵跟餐特饮+$6抹茶味道唔算好浓,底下有超多红豆,搅匀一齐饮,味道啱啱好,唔会好甜😎────────────🤩RATING……最高分系5个🤩TASTE: 🤩🤩🤩🤩PRICE: 🤩🤩🤩🤩SERVICE: 🤩🤩🤩🤩HYGIENE: 🤩🤩🤩🤩ENVIRONMENT: 🤩🤩🤩🤩────────────
📍荔香园冰室 (旺角)
旺角通菜街1号威达商业大厦地下N号舖

📌皇牌沙嗲牛肉公仔面配火腿奄列,厚多士🐄$50