2022-10-04 117 浏览
一家大细行九龙湾Donki前紧系医肚先啦😁平靓正就紧系茶餐厅!要干净坐得舒服又抵食嘅。。因为食得多呀😂🤣Yeah成三点几啦!仲有午餐紧系即叫啦!系招牌生前生饼饭配柠檬茶($58),呢个冇得输坚好味,大大块劲厚身又煎到脆卜卜嘅肉饼好惹味,d招牌豉油汁配埋饭份外吸引。。随时大大碟钣清晒😁想keep fit要小心😋😋公子常餐($48) - 姜丝猪润通粉配4.5牛奶炒滑蛋牛油多士加十蚊配椰汁红豆冰,唔使排队啦,呢到都有姜丝猪润通粉食连d汤都清埋,猪润系厚切好好味架😉滑蛋有牛奶香味,放系多士上一齐“正”呀!椰汁红豆冰劲正椰汁香浓红豆软软绵绵又多又大粒仲唔甜好好味Encore首选👍👍茶餐抵食呀👍👍传统法兰西多士配朱古力奶($35),劲大块西多切开酱料多到流出泥Yummy😋😋南乳炸鸡肶配薯条配柠檬茶($38),南乳炸鸡肶好大只好香南乳味外脆内嫩仲好Juicy正到呢,d薯条丈炸到脆卜卜好惹味yummy yummy🤩🤩奶酱多士柠檬茶($33),我致爱d酱劲多一咬落去流晒d酱出泥惹味又开胃💯💯二百几食到饭抵呀👍😋🤩💯😁公子茶座 牛头角道5号得宝商场地下H铺

茶餐抵食呀👍👍

二百几食到饭抵呀👍😋🤩💯😁