2021-06-12 185 浏览
观塘呢个旧区重建中,估到仲有啲咁有怀旧风味嘅地方。呢度啲员工招呼周到,一入去已经即刻招呼我。我哋只系两个人但佢都肯比卡位我好开心。望咗阵Menu,选择真系好多,有丸类,牛类,甚至系猪手添。连好少有见到嘅崩沙腩,都有啊!不过最后都系拣咗佢嘅王牌牛三宝。原来除咗堂食之外,呢度都有火锅配料卖,有机会可以试试。我同朋友都系拣左牛三宝,佢就拣咗汤面,我就拣咗捞粗。嘢食好快就黎到,味道偏浓,啱晒重口味嘅我!而且份量都好足,每样都至少有两三旧大大嚿。除咗食面之外,仲叫咗碟油菜。菜都几多选择㗎,有生菜,通菜,萝卜,芥兰,仲有菜心添!唔使怕出街冇菜食。简简单单又一餐,系落雨天,食到咁有怀旧风味嘅野食,真系特别好feel!
观塘呢个旧区重建中,估到仲有啲咁有怀旧风味嘅地方。