2021-09-03
#滔滔甜品 💛今次讲嘅系位于元朗嘅一间甜品店 滔滔甜品💛舖头装修好复古 有种好怀旧嘅感觉✨入去感觉好舒服💜都有好多张枱俾大家坐🤤老板人都好好❤️❤️真系要好好惩罚佢‼️冰茶龙珠 $36💰(8/10)配料有好多阿🤤🤤有卜卜红豆龙珠❤️系粒粒都好重红豆味 但又唔会过甜😚仲要份量十足🤍之后仲有我哋大家都熟悉嘅怀旧冰菠萝🍍系好怀旧嘅感觉 仲要好解暑 因为系好凉爽❣️配料仲有蜂蜜绿茶冻 系好Jelly 好有弹性 甜甜哋嘅绿茶冻😋😋再加埋芋圆同地瓜圆 烟烟韧韧咁 好有口感✨加埋花奶 成个感觉更上一层楼‼️可以再食🤤🤤🤤睇到呢度 快啲约埋朋友一齐去‼️‼️推荐指数🌟 8 / 10 🌟💛#巨B食黄店📍#巨B觅食西环 #巨B觅食屯门 #巨B觅食元朗滔滔甜品 (元朗)⚜️元朗康乐路8号康乐广场地下9号舖⏱星期一 三至日 1630-0100⏱星期二 全日休息
#滔滔甜品 💛
冰茶龙珠 $36💰(8/10)
推荐指数🌟 8 / 10 🌟
💛#巨B食黄店
📍#巨B觅食西环 #巨B觅食屯门 #巨B觅食元朗
滔滔甜品 (元朗)
⚜️元朗康乐路8号康乐广场地下9号舖
⏱星期一 三至日 1630-0100