🍔食物质素: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💵价钱性价: 👍🏻👍🏻👍🏻📸打卡指数: 👍🏻👍🏻👍🏻  🪑环境卫生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🤵🏻店员服务: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 名宝石餐厅系一间历史悠久的怀旧餐厅,你去到门面会感觉到好似去左酒楼,内里装修就好有怀旧feel名宝石餐厅8:00-12:00都供应早餐,fai.lok 推介大家系12点前可以去试下个早餐,因为午餐同早餐价钱都相差好多,所以早餐相对抵食。Grilled Fillet Steak ( Black Pepper Sauce )   ( $88 )  👍🏻煎牛柳粒 ( 黑椒汁 )一开始fai.lok以为牛柳粒系一粒粒正方形个种,虽然佢系大大旧,但你真系会食到牛柳粒感觉,每一旧都好弹口,好有肉味。至于粟米就有啲干,我加左餐包的牛油就好食好多了除左餐饮之外,精美早餐都会有细细杯果汁,一种另类健康,值得一赞!餐包用上普通方包,但脆度岩岩好,而且你发现好少有果酱提供,而且仲要系darbo果酱真系够晒怀旧餐饮方面,如果你饮得到苦涩奶茶,一定要试下奶茶,侍应都话好多长辈都系为左依杯奶茶黎食早餐,果然饮落除左奶茶香滑,仲会带点苦涩餐单:
 🤵🏻店员服务: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

名宝石餐厅系一间历史悠久的怀旧餐厅,
你去到门面会感觉到好似去左酒楼
内里装修就好有怀旧feel
名宝石餐厅8:00-12:00都供应早餐,
fai.lok 推介大家系12点前可以去试下个早餐,
因为午餐同早餐价钱都相差好多,所以早餐相对抵食。

煎牛柳粒 ( 黑椒汁 )
Grilled Fillet Steak ( Black Pepper Sauce ) - 煎牛柳粒 ( 黑椒汁 )
一开始fai.lok以为牛柳粒系一粒粒正方形个种,
虽然佢系大大旧,但你真系会食到牛柳粒感觉,
每一旧都好弹口,好有肉味。
至于粟米就有啲干,我加左餐包的牛油就好食好多了
除左餐饮之外,精美早餐都会有细细杯果汁,
一种另类健康,值得一赞!
餐包用上普通方包,但脆度岩岩好,
而且你发现好少有果酱提供,
而且仲要系darbo果酱真系够晒怀旧
餐饮方面,如果你饮得到苦涩奶茶,一定要试下奶茶,
侍应都话好多长辈都系为左依杯奶茶黎食早餐,
果然饮落除左奶茶香滑,仲会带点苦涩

餐单:

2021-08-27
$100 (早餐)