2016-06-27 475 浏览
约咗好耐,终于约到个朋友食饭!大家咁啱都起CWB放工,就试下呢间怀旧餐厅,试咗3款菜,啲食物质素都几唔错:)平时都好钟意食鱿鱼,所以叫咗一碟鱿鱼小食,好浓鱿鱼味,香香甜甜,好开胃!份量都好足够2人食,唔错唔错,性价比都好高:)个虾多士都好好味虾胶好弹牙,面包好软。一软一爽就十分夹, 配埋我最钟意既沙律酱就简直prefect香口而唔腻,而且买相仲好吸引添,好值得一试食咗2个小食,胃口开咗!我哋仲叫咗个咖哩软縠蟹砖饭,填饱个肚:) 果然呢个饭,绝对冇令我哋失望,食完之后劲饱(当然我哋仲要冇食外围既面包)!啲咖哩够野野味,软縠蟹有完整2只之余,仲好软好易入口下次有机会都会返叮食咗3样野加每人一杯冻饮,大约每人百二蚊,晚饭加铜锣湾地段,价钱及食物质都合理
约咗好耐,终于约到个朋友食饭!
个虾多士都好好味
香口而唔腻,而且买相仲好吸引添,好值得一试
下次有机会都会返叮

• 虾多士