2021-08-09 425 浏览
今晚收工返到屋企附近,谂起一个人唔识食咩好,忽然想起附近有一间怀旧车仔面,而当时以九点几,便决定去买个返屋企食,这间位于谭公道之『文记车仔面』,看门口其实已经曾经装修过,所以比较整洁,店舖内外其实也因应疫情以张每张枱分隔开进步咗个地方就系采用环保单排,只需在这胶片上圈出𩠌菜然可以用后又可以循环价钱就见仁见智呢贵唔贵,但系我就唔明,点解我明明系叫(鸡翼)佢就畀咗1只鸡槌同1鸡尖我,真系唔明解有冇睇单㗎?可能系外卖问题,酿尖椒,尖椒够辣味但系鲮鱼肉就淋谢谢没有口感,绝对不是受到汤底浸到林晒,鸡槌及鸡翼尖肯完全没有鸡味,鸡脆咬落口更是韧的,虽然话鸡翼尖啫,但系都唔好话完全冇肉啦服务员(冇礼貌)大排档的都还比他们有礼

服务员(冇礼貌)大排档的都还比他们有礼
外卖自取
$43 (宵夜)