2024-10-07 84 浏览
好耐冇去西贡行吓吸吓啲新鲜空气,𠮶日就同朋友入去漫无目的咁四围游吓睇吓嘢,傻更更咁行到呢间Cafe见到佢啲摆设好有怀旧feel同埋见到收藏咗唔少黑胶碟咁就入咗去坐吓😆order咗个三文鱼芝士脆香包、荷兰猪斧头扒、夏威夷薄饼🍕见到好多枱都order荷兰猪斧头扒,好似系呢度嘅必点菜,斧头扒size超级大块,两边煎得啱啱好,肉质非常嫩口,啖啖肉一啲都唔油腻,仲可以选择配饭定系意粉,呢个份量真系好丰富夏威夷薄饼,饼底超级松脆,面层铺满芝士,馅料嘅份量都好慷慨,真系好邪恶三文鱼芝士脆香包,好大个,面包烘得脆脆的,入边有新鲜嘅生菜、蕃茄、两块芝士、几片烟三文鱼,份量都好多好足料另外,见到佢有Bailey on the rock,一见到系Bailey我就即刻心心眼,原来系一樽牛奶同埋一樽Bailey然后按自己口味调配😋