2019-03-18
行开洒脱路线嘅朋友G🧝🏻♀️成日话我唔带佢去啲靓靓餐厅食嘢,今次一于同佢去间又粉红又梦幻嘅cafe💕.见到menu有个新菜式🍤波士顿龙虾悬浮扁意粉 $188🍤我就二话不说点嚟试试啦😍因为本身好钟意食龙虾🙋🏻♀️仲要见到个卖相咁特别!有只无形之手拎起咗只叉🍴翘起一大束意粉,好神奇😆龙虾嘅肉质比较有咬口,味道咸咸哋🦂龙虾汁浓浓稠稠,龙虾味好突出👍🏻Linguine份量都唔少,而且几挂酱挂配料😛配料都唔颓,除咗有蕃茄、香草,估唔到仲有樱花虾🌸🦐.我哋另外仲叫咗黑松露酱配薯角🍟蕃茄海鲜天使面🍝.最后点少得饮品同甜品🤤我同朋友都钟意玫瑰味嘅甜品,要咗一件玫瑰千层蛋糕share食🍰个sauce好浓好creamy,但唔会太漏👍🏻蛋糕口感都唔错,如果薄皮啲会更合我口味☺️.因为惊瞓唔著,所以点咗caramel latte☕️意想不到咁香!哩间cafe好适合约闺蜜嚟girls talk加影靓相😍场内有好多道具,而且店主都好helpful😆
我哋另外仲叫咗黑松露酱配薯角🍟蕃茄海鲜天使面🍝