2023-09-29
对茶木总系有一种情意结,耐唔耐就会同男朋友嚟食✨台式卤水拼盘 $86最适合选择困难症嘅人,里面有齐哂牛展、鸡翼、牛肚、猪耳,豆腐。 每一样都卤得好入味!台式香肠拼台湾直送墨鱼肠$48佐以蒜片及蒜苗,台湾正宗食法极为惹味最钟意茶木个 晚尝两人餐$259,价钱合理,包咗小食,主菜饮品。樱花虾鱼汤浸娃娃菜(小份)娃娃菜吸收咗樱花虾嘅咸香同埋微甜嘅汤汁,充满鲜味金黄盐酥鸡(半份)金黄盐酥鸡外皮酥脆,内里肉质鲜嫩,满满台湾风味台式麻辣半筋半牛拌面呢个鸭血系我飞佛,麻辣牛筋软淋,入口即溶😋拌面索哂麻辣汁配埋半熟溏心蛋好过瘾!乌鱼子元贝手作面选用 台湾直送乌鱼子,配以大大颗元贝及西式煮法,煮制奶油手作面,烟韧弹牙又带浓浓奶香升级优惠另加$19 木栅铁观音草莓青柠茶,来自台湾木栅地区,滋味滑顺回甘,加埋草莓🍓草莓酸甜果香好值得一试;另外凤梨茶非常吸晴,挂住挂挂一片凤梨🍍最后食埋综合水果吉士可颂窝夫$18📍茶木‧台式休闲餐厅 (屯门市广场)屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3205号舖
对茶木总系有一种情意结,耐唔耐就会同男朋友嚟食✨
台式卤水拼盘 $86
台式香肠拼台湾直送墨鱼肠$48
佐以蒜片及蒜苗,台湾正宗食法极为惹味
樱花虾鱼汤浸娃娃菜(小份)
娃娃菜吸收咗樱花虾嘅咸香同埋微甜嘅汤汁,充满鲜味
金黄盐酥鸡(半份)
金黄盐酥鸡外皮酥脆,内里肉质鲜嫩,满满台湾风味
台式麻辣半筋半牛拌面
乌鱼子元贝手作面
选用 台湾直送乌鱼子,配以大大颗元贝及西式煮
法,煮制奶油手作面,烟韧弹牙又带浓浓奶香
最后食埋综合水果吉士可颂窝夫$18
📍茶木‧台式休闲餐厅 (屯门市广场)
屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3205号舖