⠀🍛🥖咖喱大包-鸡🐔 $158⠀★啲咖喱加咗椰浆,有啲甜甜地,一啲都唔辣😋⠀★同埋佢用蛋打左个茨,加左落去个咖喱度,令到佢口感超丰富~唔会好似普通咖喱汁咁稀,入面有啲滑蛋丝,好似有咖喱味嘅滑蛋牛肉汁咁😳好香好特别⠀★佢个包都好大个,然后烘得外皮好脆添,名副其实嘅外脆内软~🤤 佢个味同质感系似越南𠮶啲法包咁,超好食🥰⠀★因为佢个汁唔系好似普通咖喱汁咁稀,比一般咖喱汁浓郁,所以面包唔会即刻索晒啲汁~⠀★鸡肉都唔会好韧同埋鞋~加埋咖喱汁同面包一齐食好正~⠀⠀🐔沙嗲串烧鸡&猪🐷 $68⠀★沙嗲串烧都系烧得好香🤩啲边边都系㶶㶶哋~好香口惹味😋⠀★ 鸡同猪都烧得唔会太干,咁又唔会太油,啱啱好可以将肉汁锁住喺啲肉入边🥰⠀★沙嗲汁食得出都系加左花生酱,配埋串烧都几match~唔会好咸,够哂味~⠀⠀🍍菠萝炒饭🍚 $58⠀★个炒饭炒得唔会好油,又够干身,但系可以再有镬气啲⠀★肉松、蛋丝、腊肠都好够,同埋个饭一齐食个味道都好夹⠀★虽然菠萝唔系话好多,但佢有提子干搭救~我个人认为提子干一样可以增加成个饭嘅口感同埋搭救到菠萝嘅味道~因为同样都系酸酸甜甜,可以起到一个解腻嘅作用~连埋个饭同其他配料一齐食都好mat

🍛🥖咖喱大包-鸡🐔 $158⠀
★啲咖喱加咗椰浆,有啲甜甜地,一啲都唔辣😋⠀
★鸡肉都唔会好韧同埋鞋~加埋咖喱汁同面包一齐食好正~⠀

🐔沙嗲串烧鸡&猪🐷 $68⠀
★沙嗲串烧都系烧得好香🤩啲边边都系㶶㶶哋~好香口惹味😋⠀

🍍菠萝炒饭🍚 $58⠀
★个炒饭炒得唔会好油,又够干身,但系可以再有镬气啲⠀
★肉松、蛋丝、腊肠都好够,同埋个饭一齐食个味道都好夹⠀
★虽然菠萝唔系话好多,但佢有提子干搭救~我个人认为提子干一样可以增加成个饭嘅口感同埋搭救到菠萝嘅味道~因为同样都系酸酸甜甜,可以起到一个解腻嘅作用~连埋个饭同其他配料一齐食都好match🥰⠀
咖喱大包
沙嗲串烧