2019-08-10 190 浏览
平时返学嘅早餐晏昼都唔想洗太多钱我谂呢间餐厅好多人都听过啦其实系唐记嘅分店但系多咗一啲肉隔膜等等嘅产品🍚呢间餐厅主打嘅就系平同埋快方便 啱晒繁忙嘅香港打工一族👍🏻💪🏻平时大多数都系食香芋包 $7.5 呢个可以话系我最爱 因为本身都好钟意食香芋成日一买就三四个咁买当埋第二日早餐😂 今日去到竟然冇晒成个心都碎左🤧 咁就索性试下其他啦!第二个最爱就系章鱼肉饼饭今日仲要做紧特价只系$20☺️仲买咗两支豆浆一只系黑豆浆一个系白豆浆 $9. 今日同埋屋企人食于是就叫多少少野食埋个点心鸡扎 $17 第一次食估唔到都几足料同平时饮茶𠮶啲有得挥 仲要唔使比茶钱☺️番薯包 7.5最后仲买咗只大大只糯米鸡 $27 入面仲要有鸡翼同叉烧夸张到😂😂😂其实呢间野平时都成日食帮衬嘅次数都好多😂😂但系反而见到冇乜人评论 🤔 可能大家都知道扺食 😂

第二个最爱就系章鱼肉饼饭今日仲要做紧特价只系$20☺️

仲买咗两支豆浆一只系黑豆浆一个系白豆浆 $9