夏日炎炎成日都行过都好想食杯雪糕 🍦🍦呢间雪糕店既大雪糕垃圾筒真系好cute 最后有一次机缘巧合撞正半价就去同男朋友试食 我地去到系1530 入面人都唔算小 除左有gelato仲有coffee, milkshake同蛋糕可以拣店员态度都好nice主动问我地要试咩雪糕 我地拣左yogurt, lychee 同mint chocolate 试食 我个人比较钟意yogurt 因为比较清新男朋友就钟意lychee味 因为甜啲不过佢地啲雪糕真系偏甜 对于一个饮台式饮品要叫微糖既人黎讲 食一杯就太heavy 所以最后叫左一杯俩分食其实本身想试埋Red velvet cake但系因为岩岩食饱正餐所以食唔落啦下一次再黎半价后系$20内又有得坐下又有得凉冷气就系开心 拍拖行到攰去下食雪糕都几sweet
夏日炎炎成日都行过都好想食杯雪糕 🍦🍦

店员态度都好nice