2020-07-12
🥢 烤菇芝士牛堡 $55牛肉同烤大菇都好juicy,牛肉嘅牛味好浓而且带有少少焦香,而双层芝士熔晒变成芝士酱好正~生菜同蕃茄都好新鲜;面包有稍为烘脆,口感软熟,不过淋得好快,吸埋肉汁之后会变成一pat同散开,食得有啲狼狈•🥢 凯撒鸡扒堡 $39鸡扒好脆,但有少少㶶,好彩入面鸡肉滑嘅😋鸡扒好入味,但个人觉得有啲太咸,呢个「凯萨」汉堡嘅特色系加咗脆卜卜、牛油味好重嘅面包粒,配埋生菜同沙律酱~可惜沙律酱唔够,食到中间先有😥但好钟意有几块好大嘅菜,减低食汉堡嘅罪恶感😝•套餐+$15 有一款小食同饮品,种类都好多~🥢 薯格新鲜炸起热辣辣,摆左一阵先食都好脆,份量好多,有十几块大块~🥢 番薯条 +$5番薯条嘅表面洒咗盐,所以外面咸,令到入面嘅番薯食落更加甜,而且份量好多👍🏼不过就唔算好脆,保留咗蕃薯嘅口感~
烤菇芝士堡
烤菇芝士堡
凯撒鸡扒堡
凯撒鸡扒堡
套餐+$15 有一款小食同饮品,种类都好多~
🥢 薯格
🥢 番薯条 +$5