2017-04-19 1455 浏览
🍜五龙云吞面店以前系喺利东街架,不过冇咗利东街之后,就搬咗去上环租庇利街变咗做新五龙云吞面店,不过就食唔番以前嘅味道啦😕最近喺铜锣湾糖街..开咗间新五龙,系我唔肚饿嘅情况之下我都冲左入去好想揾返以前嘅味道.. 我叫左以前最钟意食嘅水饺云吞面$45...水饺同云吞都系胀卜卜嘅...🦐都好爽不过水饺入面嘅笋丝就有啲老..咬唔烂😅面超好味爽口弹牙...油菜$26一碟稍为贵左少少.. 不过因为佢既面实在太好食我一定会再返去嘅😋😋🍜🍜#新五龙云吞面店 #好嘅云吞面系一定会用韭王 #香港的味道 #必吃云吞面店 #铜锣湾糖街 #水饺#云吞面 #好味云吞面 #面质爽滑弹牙 #云吞水饺 #wontonnoodles #noodles #dumpling #wontonsoup #traveller #foodie #blogger #tasty #yummy #delicious #Lovefood #Loveeat #为食滑嘟嘟I #腌尖的Van仔

猪润蚝豉粥
鲜虾云吞面