2020-08-30
一心谂住食下waffle饮杯野,入去时候有个态度都唔错既part time话唔好意思只系得番野饮,因为5点关门,而当时系4点3,咁我地一家人觉得饮杯野坐半个钟都唔紧要啦!🤔点知老细即刻推开个part time,重复一次我地5点就关嫁喇!但屋企人真系又热又攰,所以佢嗌左杯啤酒就坐低,而我谂住摆低d野再出黎叫野饮啦,点知个老板即刻话:坐边都得啦!叫左野饮先,我地5点收!🤬🤬🤬最后叫左两杯ice rea, 1杯latte, 1杯啤酒。Lychee ice tea and peach ice tea系纯糖水加爆珠(自问已经钟意饮租野)真系嬲到震!而老板整野劲大声,开柜关柜都好大声,根本系度发脾气!其实老板一心想早关门唔想做可以一早讲,但佢就黑我地面完全无礼貌,我地入黎无理由要受你气之余,杯野饮又贵又真系饮唔落😭