2024-12-28 729 浏览
又到左Happy Friday,当然要食得开心啲丰富啲啦~ 今日朋友带路黎到呢间韩烧大叔食烧烤(´▽`).韩烧大叔晚市自助餐 $298+海鲜刺身,啤酒烧酒任饮任食$88炮弹K-BOMB $188K-BOMB系由三枝烧酒+三罐啤酒调配🥳边饮边食边倾先系Happy Friday 今次叫左个钟意食肉既朋友一齐食,所以就叫左好多野食😂 第一次叫到成张枱都放唔哂,真系超丰富😛肉类嘅款式多到令到我花多眼乱😂有猪牛羊肉鸡嘅唔同部位,每款都高质,牛肉脂肪分布均匀,个人最钟意牛肋骨。而海鲜就有八爪鱼、多春鱼、帆立贝、扇贝等等,同样种类繁多。.刺身就有三文鱼、牡丹虾、甜虾同希灵鱼等等,刺身新鲜够肥美~熟食仲有各式各样嘅韩式炸物,而自助区仲有多款小食同蔬菜🥬.最后当然唔少得甜品!除咗有蛋糕外,仲有窝夫、爆谷同雪糕!爆谷热辣辣劲好食,朋友食左几转😂😂雪糕都唔错,本身想窝夫加雪糕咁食,但真系太饱,食完呢餐好满足(´▽`).依家黎韩烧大叔惠顾蓝妹啤酒塔,就可以有机会抽到免费升级优惠,仲唔快啲约朋友啤一啤佢🍻.

韩烧大叔晚市自助餐 $298
+海鲜刺身,啤酒烧酒任饮任食$88