2019-07-14
有时要系香港揾价钱合理又令人回味无穷既小店真系吾容易。今次揾吓附近有咩好食嘅时候,上网见到好多人推介呢间位于天后附近嘅小店。由于睇相真系太吸引所以忍唔住黎试吓!果然冇令我失望!真系太难忘!由细到大都好钟意食太阳蛋!仲要系脆边架!一碗份量吾会好细又吾会好大!真系中左我心水!仲要系!30几蚊一碗!另外,必须推荐系 呢到既秘制豉油!!真心正!肉骨茶小笼包-肉骨茶味道香浓!小笼包多汁皮薄!唯一系2样野有小小吾夹。但分别到好高质。其实肉骨茶仲有配两款食物,有虾或肉骨架!下次一定会试下呢款系炒肠粉,看似普通一份肠粉,但系我男朋友最爱!因为配上自家豉油 真系无得顶!煎鱼饼-不错 但对比起其他食物会较为普通。总括黎讲,呢到所有食物到系即叫即做!上黎到系热辣辣香喷喷!香脆又好味!真心推荐!!因为呢类小店实在太难找到。价钱亲民又用心制作!
由于睇相真系太吸引所以忍唔住黎试吓!
果然冇令我失望!真系太难忘!
仲要系!30几蚊一碗!
另外,必须推荐系 呢到既秘制豉油!!真心正!
肉骨茶小笼包-肉骨茶味道香浓!小笼包多汁皮薄!唯一系2样野有小小吾夹。但分别到好高质。其实肉骨茶仲有配两款食物,有虾或肉骨架!下次一定会试下 呢款系炒肠粉,看似普通一份肠粉,但系我男朋友最爱!因为配上自家豉油 真系无得顶! 煎鱼饼-不错 但对比起其他食物会较为普通。