2022-06-27
第一次嬲到要写食评,其实我第二次黎食,但冇谂过今次差到咁….首先我已经book左枱,亦要求坐卡位,同事都话ok,仲打多次电话confirm booking,好啦,咁我喺elements 睇完戏就飞的过去,去到又话d客未走要等一阵,等左15分钟,之后就话冇卡位,安排张2人枱比我,又迫又窄,仲话食到一半如果有卡位就转比我,重点,迟我哋去有4个人walk-in 反而比咗张卡位佢哋,算…咁我落鸡煲啦,等咗20分钟都未到,因为我哋张枱太细,佢又话比架车仔我地放食物,但行人既位置就窄左,因为其他客人会行嚟行去攞食物/饮品,不停有人刷身而过,𠮶种压迫感,不能形容,最后我顶唔顺走人,佢就话帮我安排卡位,不过要等多半个钟,讲真冇位就唔好应承个客啦,confirm 完又做唔到,咁confirm booking 有乜意思?呢间野为咗做你生意咩都话得,以后都唔会再黎,冇下次