2019-07-19 529 浏览
发表翻几month前发生过ge1单野,打算由它,但到而加仲记住,内心仲思考ing间野几时会做唔掂,其实本身呢间野好多片推荐,讲到好好咁,睇到我同d朋友都好有兴趣,所以帮朋友庆祝生日而订左位。当时早10-15min去,然后她(员工)话我地迟到超过15min,所以个位比左人,咁我地就比揾翻电话录音比她听,证明系她地员工自己mark错时间,我地无迟到仲早到左,但她听完都完全无安排过任何野(我觉得就算个刻无位,明知道自己餐厅失误,其实都可以安排客人等下1个空位)而她直接话无位,仲系用1副完全唔稀罕你地ge态度来讲,所以当刻生日个朋友好火,话叫她叫经理出来,而她话她就系经理,事实上我唔知她系咪真系经理,但因为庆祝朋友生日,我唔希望呢日系吵架过,所以我同朋友讲算啦,我地去住其他间庆祝先(去左其他层ge火锅,名就唔开,觉得个间d野系唔错),但讲真呢单野我到而家仲好记得原因她真系好串1开始觉得我地迟到态度差左d我都理解到,但后面知道唔系反而更加差,我都几无奈,煌极d人ge态度我觉得已经算极品,但她系极品中ge极品,唔知仲以为她系老板娘,开呢间店只系人生太无聊所以开来玩下(单纯发表下个人感受,虽然我知道

),但讲真呢单野我到而家仲好记得原因她真系好串
1开始觉得我地迟到态度差左d我都理解到,但后面知道唔系反而更加差,我都几无奈,煌极d人ge态度我觉得已经算极品,但她系极品中ge极品,唔知仲以为她系老板娘,开呢间店只系人生太无聊所以开来玩下(单纯发表下个人感受,虽然我知道系呢个人ge问题,可能入面好多员工都好好,但都唔会想去吃~加上最近讲起,同事话d野唔好吃,我自己唔系太清楚,但呢间肯定成为我人生第一位唔会去ge店,p.s.煌极第2(虽然煌极吃过觉得好味)
2019-02-16