2025-01-20 243 浏览
慕名而来试「全香港最好食嘅tiramisu」,再一次证明期望越大真系会失望越大😮‍💨件tiramisu好细件,几啖就食完。优点系cheese部分好软滑,整体唔太甜,但tiramisu最大嘅特色,即系咖啡味同酒味系低调得几乎欠奉…50几蚊嚟讲唔伏,但实在唔系太理解如何称得上香港最好食😐 另外嗌咗杯Americano,用house blend豆,净系觉得好酸😐 仲有一样想特别讲,冇谂过一间coffee shop嘅格局系好似快餐店咁。要自己揾位霸位,呢度唔够櫈呀?自己过隔离搬多张过嚟啰🫥啲用完嘅餐盘摆到成枱都系都冇人执㗎🤯话晒都系酒店,呢个快餐店模式真系好大落差,好唔enjoy😮‍💨*****多quota评价:😐Quota正常用(🤮<☹️<😐<😋<🤤)

*****
多quota评价:😐Quota正常用
(🤮<☹️<😐<😋<🤤)