2021-10-01 407 浏览
之前系荔枝角返工 常日都会去呢间嘢 ,全因系平靓正 岩晒我呢d 基层人士💼💼💼但今日有个朋友一开始💪🏻💪🏻 就同我介绍番 话 有间喺工厂大厦入面嘅店有一款海南鸡饭我一定钟意 😍😍当下我第一时间就估到系呢一间 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻因为之前返工成日食今次去到等咗一阵就有位啦唔知系咪因为疫情真系少咗好多人😷😷😷😷呢间野 最出名 都系我最钟意嘅系招牌去骨海南鸡饭🐔🐔🐔好有鸡味嘅鸡 冇骨 鸡肉好滑👍🏻👍🏻👍🏻,鸡肉都几肥美 好厚生 但唔油腻,再配上鸡油饭,简直系一流😋😋😋海南鸡半只就$808️⃣0️⃣,呢度系成只整熟 之后再切开 所以肉质超好 鸡肉超滑🥢🥢🥢 唔会鞋口🆙🆙🆙 再配佢嘅酱汁🥣🥣🧂🧂唔使讲 大家应该都想像到海南鸡嘅味道系点但我个朋友就叫咗 炸猪腩饭🐖🐖🐖大家见到个名应该都大概想像到咋猪腩饭🚫🚫🚫系咩一回事而家社会个个都推行紧健康食品✅✅✅但我个朋友偏偏叫咗最邪恶嘅咋猪腩饭💀💀💀相信减紧肥嘅朋友永远都要求一句名言🉐🉐🉐就系食埋呢餐先 听日我咩都唔食啦💔💔💔我决定听日要减肥佢平时都好节制☠️☠️☠️但今次嚟到佢都真系冇节制过因为呢个咋猪腩饭真系好好味点知腩劲翠 炸得又香 配返个酱汁 真系冇得顶

今次去到等咗一阵就有位啦

唔知系咪因为疫情真系少咗好多人😷😷😷😷