2021-06-10
其实呢间餐厅嘅门面设计已经吸引咗我好耐😍好靓好QQ同有我最钟意嘅鸡蛋🥚喺到🤣 不得不说,我真系一个鸡蛋忠实粉丝,煎蛋烚蛋蒸蛋炒蛋卤水蛋全部都超钟意食~除咗生蛋🥲 所以我无试到佢地嘅招牌菜 - 生鸡蛋拌饭🥲 (好可惜TT)-✨低温慢煮鸡肉沙律🥗 $78鸡肉好嫩滑,而且都几香香草同黑椒味🤩 沙律菜几新鲜,配埋橄榄油同黑醋,十分清甜惹味😋 重点!!!!系只溏心蛋😍 蛋黄好黄好靓(果然系日本蛋~) 一只完全唔够喉🥲-✨炖牛肉蛋包饭 $118蛋包饭嘅重点当然系个滑蛋❣️鸡蛋好香同好浓蛋味。炖牛肉嘅肉质系啱啱好,唔可以讲系好嫩滑但亦都唔会系鞋鞋的🤣 牛肉汁好香,拌饭一流👍🏻 整体唔错😋-✨士多啤梨梳乎厘班㦸🍓 $78梳乎厘班㦸好浓蛋香味,又十分松软,甜度又啱啱好,可以接受🤣 个cream系出乎预期地好食😋,好香奶油味得嚟又唔会太甜唔会腻。不过有啲失望嘅系,士多啤梨🍓嘅份量会唔会少咗少少..🥲
✨低温慢煮鸡肉沙律🥗 $78
✨炖牛肉蛋包饭 $118