2023-07-22 40 浏览
我最钟意食鸡,一年365日都会食,呢一间嘅鸡煲最吸引我,劲大大份,同埋我最钟意食芫荽葱,佢哋个辣度又可以拣,我最钟意拣小辣,唔太辣好惹味。 配料方面除咗主打嘅牛之外,最钟意食就系生蚝,鸡煲加完鸡汤之后就可以打边炉,啲生蚝超级肥美,成只手咁大只! 好足料好回本! 正! 同埋啲牛都系劲大盘劲大份,牛既纹理好清晰,充满着牛香,咬落去好冧,再加埋鸡蛋同埋啲酱汁,超好食! 同埋呢间最吸引嘅系其实佢lunch啦,7:30前离座或者9:30后入座,所有配料同埋小食都会有半价! 超级抵! 我哋当日就系拣咗星期六嘅9:30后入座,有半价! 呢样嘢真系真心抵,👍👍👍👍👍 依家通货膨胀咁高,仲有半价,抵爆,呢part我会比5**佢🤣🤣🤣🤣